SANAYOGA KÖPVIDEOS!

Nedan finns ett antal träningsvideos som du kan köpa kan ladda ner till din dator, platta eller mobil.
Ett perfekt alternativ i sommarstugan eller andra ställen där du saknar wifi.

Flow genomsyrar alla Sanayogans klasser. Formen är skapad utifrån kroppens eget behov av att stärka svaghet, sträcka ut stelhet, balansera och stabilisera vår hållning. Helt enkelt funktionell postural träning med övningar som kroppen normalt skall kunna röra sig obehindrat i. Samtidigt lugnar det sinnet när vi lär oss tålamod och att lyssna på kroppens signaler.

Bild_Videoteaser-large.jpg

HANNA LARSSON som utvecklat Sanayoga

Jag har arbetat med näring, träning och hälsa i mer än 25 år och driver idag Sana Yoga & Näringscenter i Jönköping tillsammans med min make Petter. Som Personlig Tränare (PT) och näringsterapeut har jag bl.a. ca 5000 konsultationer i bagaget. Tidigare anlitad som ämnesansvarig lärare på Näringsmedicinska skolan som utbildar näringsterapeuter.

Med erfarenheten från åren som coach för privatpersoner, idrottare och företag har vi successivt skapat ett eget koncept kring det vi lär ut. En egen yogaform SANAYOGA och SANA LIVSSTIL som bygger på åtta länkar för optimal hälsa. Sana är latin för Sund och Förnuftig och det är ryggraden i hela vår verksamhet. En nyhet är att vi nu även erbjuder lärarutbildning inom både Sanayoga och Sana Livsstil.

Internet ger oss möjlighet att sprida vår kunskap till fler. Välkommen att utvecklas med oss!

Vanliga frågor

När startar kan jag börja titta på videon?

Så snart du genomfört köpet kan du börja titta på videon.

Hur länge har jag tillgång till denna klass?

För evigt eftersom du har möjlighet att ladda ner den till ex. din dator, mobil eller platta.