Jag har arbetat med näring, träning och hälsa sedan början av 1990-talet och som Personlig Tränare (PT) och näringsterapeut har jag tusentals konsultationer i bagaget. Idag driver jag Sana Yoga & Näringscenter i Jönköping tillsammans med min make Petter. Tidigare arbete som ämnesansvarig lärare på Näringsmedicinska skolan har nu ersatts av egna utbildningar i vårt eget livsstilskoncept.

Med erfarenheten från åren som coach för privatpersoner, idrottare och företag har vi successivt skapat ett eget koncept kring det vi lär ut. En egen yogaform SANAYOGA och SANA LIVSSTIL som bygger på åtta länkar för optimal hälsa. Sana är latin för Sund och Förnuftig och det är ryggraden i hela vår verksamhet.

Internet ger oss möjlighet att sprida vår kunskap till fler. Välkommen att utvecklas med oss!

Bild_Videoteaser-normal.jpg

 Vanliga frågor

När börjar och slutar kursen?

Kursen startar nu och häller egentligen på hur länge som helst. I kursen ingår flera videos som du kan träna vecka ut och vecka in i ditt eget tempo.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Hur låter livstids tillgång? När du köpt din kurs har du tillgång till den på alla dina enheter så länge du vill.

Vad händer om jag inte gillar kursen?

Vi vill självklart inte ha missnöjda kunder. Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med ditt köp ber vi dig kontakta oss inom 30 dagar så återbetalar vi hela beloppet.